Bestill en demonstrasjon

Vi tilbyr deg en gratis og uforpliktende demonstrasjon hos deg

PROTECT™ sikkerhetståke stanser innbruddstyven på noen få sekunder

Uansett om du er en privatperson eller en bedriftseier, vil du som alle andre beskytte verdiene dine mot innbrudd og tyveri.

Med mindre du bor i en borg fra middelalderen, kan du ikke hindre innbruddstyver å prøve å bryte seg inn. Med PROTECT Fog Cannon® kan du imidlertid hindre at verdiene dine blir stjålet eller ødelagt.

Hvordan?

Vanligvis bruker en innbruddstyv ca. 3 minutter på å bryte seg inn i huset ditt, men med en Fog Cannon™ fra PROTECT™ møtes tyven av en tykk, hvit og tørr tåkesky som gjør det umulig for ham å finne fram for å stjele eller ødelegge verdisakene og interiøret ditt.

Den kunstige hvite sikkerhetståken blir værende i rommet lenge nok til at politiet eller en sikkerhetsvakt kan ankomme. Sikkerhetståken er så klart helt ufarlig for mennesker, dyr, elektronikk og interiør.

Bestill en gratis demonstrasjon

Bestill en gratis og uforpliktende demonstrasjon som viser hvordan sikkerhetståke fra PROTECT™ kan sikre verdiene dine. Uansett om du har en alarm installert i dag eller er på utkikk etter en, kan PROTECT Fog Cannon® som oftest installeres sammen med denne.

Fyll ut skjemaet til høyre og la oss vise deg, helt uforpliktende, hvordan Fog Cannon™ tåkekanoner kan sikre deg og verdiene dine.