Beskytt det som er viktig for deg

Hjemmet

PROTECT™ Sikkerhetståke stopper tyven på få sekunder

Som alle andre ønsker du sikkert å beskytte din familie og ditt hjem mot innbrudd og tyveri. Men du kan aldri forhindre en tyv i innbruddsforsøk. Med PROTECT™ Sikkerhetståke kan du dog forhindre, at noe blir stjålet eller ødelagt.

Løsningen er et PROTECT™ sikkerhetståkesystem som fysisk hindrer tyver å finne verdisakene dine og dermed beskytter dem mot tyveri. Du kan også forhindre innbrudd og vandalisme før det finner sted.

Hvordan?

En innbruddstyv behøver kun 2-8 minutter til at bryte inn i ditt hus – og under normale omstendigheter kan han lett og raskt stikke av med dine verdier.
PROTECT’s tåkekanoner r rommet med tett, tør tåke og gjør det umulig for tyven å se – og dermed stjele noe. Han rekker heller ikke å ødelegge eller ta noe. Tåken blir værende i rommet lenge nok til at politiet kan komme, og er naturligvis helt uskadelig for mennesker, dyr og interiør.

Et fleksibelt konsept i et moderne design

PROTECT’s tåkekanoner har et flott design og passer til ethvert privat hjem – både med tanke på utseende og kapasitet. De fleste av våre modeller kan også monteres skjult bak vegg eller i taket. De er blitt testet og prøvd i mange tusen installasjoner over hele verden, noe som gjør PROTECT™ verdensledende i sikkerhetståkebransjen.

Vi garanterer at du gjør en lønnsom investering ved å holde hjemmet og verdiene dine sikret.

Fordeler ved Sikkerhetståke

  • Stopper øyeblikkelig innbrudd, tyveri, ran og hærverk
  • Gir deg ro i sjelen og en god nattesøvn
  • Begrenser potensielt tap
  • Lav risiko gir ofte lavere forsikringspremie
  • Anbefalt av politi og forsikringsselskaper
  • Uskadelig tåke, som etterlater ditt hjem som om intet var skjedd
  • Andre alarmsystemer er unødvendige
Fordeler ved Sikkerhetståke