400 dagligvarebutikker i Sverige

400 dagligvarebutikker i Sverige

Sverige er et av de utviklede markedene våre og et land der vi opplever stor suksess. Reitan Convenience Sweden AB er i ferd med å installere PROTECT™ tåkekanoner i de fleste av sine rundt 100 7-Eleven- og 300 Pressbyrån-butikker spredt over hele Sverige.

«Tåken virker forebyggende. Innbruddstyven vet hvor effektiv den er. Derfor setter vi opp tydelige skilt som sier ‘beskyttet av sikkerhetståke’, slik at tyvene ikke engang prøver å bryte seg inn. Ved å unngå knuste vinduer og ødelagte dører sparer vi både ‘nedetid’ og penger», sier sikkerhetssjef Lars Eklund i Reitan Convenience Sweden AB. Han bemerker også at bare dører og vinduer som leverandørene har på lager installeres i butikker som er beskyttet med sikkerhetståke. Det er raskere og billigere å bytte dem ut dersom en målbevisst innbruddstyv forsøker å komme seg inn.

«Vi valgte beskyttelse med sikkerhetståke i nært samråd med forsikringsselskapet vårt. Vi valgte PROTECT™ fordi produktene er lette å bruke, servicekostnadene er lave, og de er enkle å integrere med de eksisterende alarmsystemene i butikkene våre», forklarer Lars Eklund.

 

Gi oss en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.