Danske PROTECT™ tåkekanoner stanser innbruddstyver verden rundt

Danske PROTECT™ tåkekanoner stanser innbruddstyver verden rundt

Siden 2001 har PROTECT™ utviklet, produsert og eksportert PROTECT™ tåkekanoner for å beskytte verdier under innbrudd til sikkerhetsvakter og politi ankommer. Det danske sikkerhetsselskapet har opplevd en enorm økning i eksporten til en rekke nye markeder i regioner som Sør-Amerika og Australia. PROTECT™ har også oppnådd salg i det europeiske markedet langt over det som var forventet.

Sikkerhetståke var så godt som ukjent da PROTECT™ lanserte sin tåkekanon for 17 år siden – først i Danmark og senere over hele Europa. I dag vet mange bedrifter og huseiere – og de fleste innbruddstyver – hvordan sikkerhetståke kan skjule verdier til vakter eller politi ankommer. Salget av PROTECT™ tåkekanoner er derfor jevnt. PROTECT™ setter nå ekstra fokus på nye, uutforskede eksportmarkeder.

Kraftig økning i eksportmarkedene

PROTECT™ er ubestridt markedsleder. I dag eksporterer PROTECT A/S mer enn 90 prosent av produksjonen sin til mer enn 50 land verden over. Dessuten jobber PROTECT™ med å øke kunnskapen om sikkerhetståke på nye markeder.

«Mange nye markeder var helt uten kjennskap til sikkerhetståke. Men ‘du tror det når du ser det’. Når vi avfyrer en PROTECT™ tåkekanon hos en potensiell kunde, og eieren ikke kan finne fram i sin egen butikk, blir han vanligvis overbevist», sier PROTECT.

«Jeg tror vi har lyktes på eksportmarkedene våre fordi vi alltid har lokale distributører og danske nøkkelansatte som kjenner regionen, språket og kulturen. Og tåkesystemene og produktene må selvfølgelig være feilfrie.»

Som eksempler på eksportsuksessen lister PROTECT opp en rekke systemer og kontrakter:

  • En nederlandsk bank med systemer installert i nesten 250 avdelinger og mer enn dobbelt så mange på vei.
  • En dagligvarekjede i New Zealand med 400 installasjoner og enda flere på vent.
  • Tre ulike brasilianske banker som til dags dato har i alt over 7500 installasjoner i avdelingene sine.
  • To store europeiske kjeder med over 200 butikker hver.
  • Tobakksforretninger i Frankrike, der en ny lov krever at tobakksprodukter beskyttes med sikkerhetståke. Ettersom det er 30 000 tobakksbutikker i Frankrike, er potensialet enormt. 8–10 prosent av de franske tobakksbutikkene er allerede sikret med tåke fra PROTECT™.
  • Et utleiekonsept i Australia, der mobile sikkerhetsenheter brukes til å beskytte anleggsplasser og nybygg med tanke på apparater, interiør, rørleggerprodukter, lamper og verktøy som tiltrekker kriminelle. Et nesten ferdig hjem er et lett bytte for tyvene, og der vil tåken sikre verdiene.

Gi oss en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.